ЕКИП

Prolux production стартира като независима компания през 2024 г. Продуцентската къща е резултат от дългогодишно партньорство и стотици успешно реализирани самостоятелни продукции на основателите Ренета Кирилова и Крис Бързин.

Фундаментът на идеологията на Prolux production е красотата и първичният човешки инстинкт да обича красивото.

Нашите ценности са иновативни технологии и техника, защото ние обичаме съвременния свят и искаме да сме част от неговия ритъм. Обстойните ни знания и образование в сферата на Визуалните изкуства, ни помагат да творим методично, спазваме правилата на Фотографията и Видеографията, но обичаме и да ги нарушаваме по артистичен начин. Държим на стилистиката и цялото съдържание, което създаваме, отговаря на съвременните стандарти за стилистика в дигиталното тониране и съдържание. Качеството на продукцията на Prolux production, се отличава, благодарение на техниката от най-ново поколение, в която сме инвестирали за ваше и наше удобство.

Ние консултираме нашите клиенти за техните визии, защото една хармонична визия е в основата на добрата продукция.

Нашият екип предлага професионална Фотография, Видеография, Кинематография, Висококачествен фото и видео ретуш, AI във фото и видео, Звукозапис и аудио с мастеринг. Екипът се състои от 6 души и всеки професионалист се занимава само и единствено с материята на своята специализация.

+359 879 092 710

info@proluxproduction.eu