Сватбен пакет PRO

ProLux Production ще се радва да бъде част от вашето специално сватбено събитие. Изготвили сме “Сватбен пакет PRO” за тези от Вас, които обичат качествени фотографии и видеа, и за които това е истинска страст. Пакет PRO е за тези, за които сватбеният ден заслужава най-специалното отношение. Съдържанието от Пакет PRO включва основни фото и видео материали – портрети в различни планове – близък, полу-близък, общ и далечен план на двойка, както и същите планове в общи снимки с близките на младото семейство. Артистични портрети на двамата младоженци. Заснети в кадри ключовите моменти от сватбата. Снимки с дрон и видеа с дрон.

Цялото фото и видео съдържание е с обработка на светлината, контраст и цветово тониране. 50 бр. фотографии с дълбок ретуш – ретуш на кожа – фини линии, бръчки, текстура.  Кинематографска режисура и кинематографски монтаж на сватбеното видео + дълбок ретуш във всичкия видео материал.

Фотографии от 350 до 650 бр.

Фотографии с дълбок ретуш на кожа 50 бр.

Slideshow с избрани снимки

Снимки с дрон

Видео трейлър до 5 мин.

Видеа с дрон

Сватбен видео филм от 60 до 120 мин.

Кинематографска режисура и кинематографски монтаж на цялото видео съдържание

Дълбок ретуш на кожа в целия видеоматериал

Стандартна обработка на целия заснет материал – светлина, светлосенки, контраст, тониране на цвета на изображенията и видеата

Цена 3800 лв.

+359 879 092 710

info@proluxproduction.eu